TERVETULOA RINTEENKULMAAN – ROVANIEMEN PAIKALLISEEN KAUPPAKESKUKSEEN!

NYT SULJETTU12:00 – 18:00

AUKIOLOAJAT

ARK 7–21
LA 8–21 • SU 11–21

MINIMI AUKIOLOT

MINIMI AUKIOLOAJAT!

MA-PE MYYMÄLÄT JA KAHVILAT KLO 10-18

LA MYYMÄLÄT JA KAHVILAT KLO 10-17

SU  MYYMÄLÄT KLO 12-16, KAHVILAT & OSA MYYMÄLÖISTÄ SULJETTU

Osa myymälöistä auki myös pidempään! Katso tarkat myymäläkohtaiset aukiolot heidän omilta sivuiltaan. Ravintolat ja muut palvelut ovat avoinna omien aukiolojensa mukaan. Tervetuloa!

LIIKEKOHTAISET AUKIOLOAJAT >>

NYT SULJETTU12:00 – 18:00

AUKIOLOAJAT

ARK 7–21
LA 8–21 • SU 11–21

KESÄN AUKIOLOT

KESÄN MINIMI AUKIOLOAJAT!

MA-PE MYYMÄLÄT JA KAHVILAT KLO 10-18

LA KAHVILAT & PIENET MYYMÄLÄT KLO 10-16, ISOT MYYMÄLÄT KLO 10-17

SU ISOT MYYMÄLÄT KLO 12-16, KAHVILAT & PIENET MYYMÄLÄT SULJETTU

Osa myymälöistä auki myös pidempään! Katso tarkat myymäläkohtaiset aukiolot heidän omilta sivuiltaan. Ravintolat ja muut palvelut ovat avoinna omien aukiolojensa mukaan. Tervetuloa!


LIIKEKOHTAISET AUKIOLOAJAT >>

 

 

 

 Rinteen kauppiassuku voitti Vuoden Lapin Yrittäjä -palkinnon!

 

Lapin Yrittäjien hallitus valitsi Rinteen kauppiassuvun Lapin Vuoden Yrittäjäksi poikkeuksellisen pitkän ja menestyksekkään uran takia, joka on jatkunut useamman sukupolven ajan!

 

Turvallisuus- ja toimintaohjeet

Turvallinen asiointi on tärkeää meille Rinteenkulmassa. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä, turvavälien ylläpitämistä ja hyvää käsi- ja yskimishygieniaa. Lue tästä ajankohtaiset turvallisuus- ja toimintaohjeet.

  LIIKKEET & PALVELUT

Rinteenkulman 1. ja 2. kerroksen kauppakäytäviltä löydät rovaniemen parhaan ruokakaupan, suomalaisten brändien erikoisliikkeitä, optiikkaa, koruja, urheiluvälineitä, ja vaikka mitä muuta… Valitse yritys allaolevasta listasta, pääset katsomaan liikkeen tarkemmat tiedot ja aukioloajat.

RAVINTOLAT KAHVILAT

Tekeekö mieli tex-mexiä, hampurilaisia, raikasta salaattia vai sittenkin jäätelöannosta? Rinteenkulmasta löydät sopivan paikan herkutteluun, lounaasta iltamyöhään. K-Marketin Herkkutorilta saat kätevästi mukaan myös lämpimät annokset tai sushia.

                     

    

                                       

                                               

                              

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SIJAINTI & INFO

Rinteenkulman osoite on
Koskikatu 25, 96200 Rovaniemi

Voit ajaa suoraan nelostien liittymästä sisälle kummastakin suunnasta. Autoilijoille on tarjolla yli 800 maksutonta 1tunnin / 2 tunnin autopaikkaa ja ylimmässä kerroksessa voit pysäköidä 4 €:lla klo 24:ään käyttämällä kolikkoautomaattia.

NÄIN SAAVUT

NÄIN SAAVUT AUTOLLA

Rinteenkulman osoite on Koskikatu 25, 96200 Rovaniemi. Kauppakeskus sijaitsee aivan E4-tien, nelostien vieressä. Voit ajaa suoraan nelostien liittymästä sisälle kummastakin suunnasta. Pysäköintialueelle voi ajaa sisään myös Lapinkävijäntien ja Poromiehentien liittymistä.

Ajoneuvojen maksimikorkeus on 2,6 m. Tätä korkeammille ajoneuvoille löytyy maksutonta pysäköintitilaa mm Poromiehentien, Lapinkävijäntien ja Riistatien viereisiltä paikoitusalueilta.

NÄIN SAAVUT KÄVELLEN, PYÖRÄILLEN TAI JULKISILLA

Rinteenkulma on lyhyen kävelymatkan päässä linja-autoasemalta ja rautatieasemalta. Paikallisliikenteen reittien päätepysäkki sijaitsee Ruokasenkadulla, josta on lähimmälle sisäänkäynnille noin 150 metriä. Katso tarkemmat aikataulut ja muut ajantasaiset tiedot osoitteesta linkkari.fi

Keskustasta saavuttaessa sisäänkäynnit ovat Poromiehentien ja Koskikadun sekä Poromiehentien ja Ainonkadun risteyksissä. Lapinkävijäntien puolelta pääset Revontulen kautta tai parkkihallin seinustaa 2. kerroksen sisäänkäynnille. Pyörätelineet löydät sisäänkäyntien lähistöltä.

PYSÄKÖINTI

PYSÄKÖINTI

Autoilijoille on tarjolla yli 800 maksutonta 1 h / 2 h autopaikkaa. Rinteenkulman katolla voit lisäksi pysäköidä klo 24:ään hintaan 4 € kolikkoautomaattia käyttäen. Rinteenkulman paikoitusalue on auki vuorokauden ympäri. 

Pysäköinninvalvonnasta vastaa ParkkiPate ja pysäköinninvalvonta tapahtuu ympäri vuorokauden.

WC / LASTENHOITO / LÖYTÖTAVARAT

WC:t

Rinteenkulman yleiset WC:t sijaitsevat 2. kerroksen käytävällä. Löydät ne Ragwear-myymälää vastapäätä. WC-maksu on 0,50 €. Ravintoloiden WC-tilat on varattu asiakkaille. 

LASTENHOITO

Rinteenkulman WC-tiloista löydät lastenhoitopisteen. 

LÖYTÖTAVARAT

Rinteenkulman löytötavaroita voi tiedustella puhelimitse kauppakeskuksen vartiointiliikkeeltä – soita 0400 528 187.

RINTEENKULMA 3. KERROS

(Y 30)
Nordlab laboratorio (Y 31)
Rinteenkulman Terveysasema (Y 32)
Rovaniemen Kaupunki (Y 32)
As.ajo Artus (38.1)
Arctic China (38.4)
Kauppakeskus tsto (39)
Skandinavian Beauty (40)

RINTEENKULMA 2. KERROS

Pelimies (E 43)
Pelaamo (E 37)
(E 36)
Luckiefun's (E 35)
(E 34)
Friends&Brgrs (E 33)
(E 30)
Choco Deli (E31)
Intersport (E 29)
Kampaamo Sitruuna (E 28)
Osviitta (E 27.1)
(E 27.2)
POP Pankin palvelupiste (E 27.4)
Partioaitta (E 27.5)
(E 27.6)
(E 27.10)
Ohjaamo (E 27.14)
(E 27.16)
Ragwear (E 25)
Hairlekiini (E 24)
Hairlekiini (E 23)
(E 21)
Marttiini (E 20)
Kello & Kulta Pulkkinen (E 19)
Fenno-Optiikka Lappi (E 18)
Aitokauppa Rovaniemi (E 17)
Mainoa Craft & Design & Taigakoru (E 16)
Ajantasku (E 14)
Kultajousi (E13)
Lapponia Experience (E 12)

RINTEENKULMA 1. KERROS

Vallaton Villa (S 11)
Clas Ohlsson (S 9)
K-Supermarket (S 8)
Alko (S 7)
Ukonhattu (S 5)
Arctic Lapland Shop (S 5A)
Lapin Arvokiinteistöt (S 4)
(S 4)
Ravintola Feenix (S 3)
Café Break (S 2)
Ravintola Comico (S 1)

RINTEENKULMA -1. KERROS

CrossFit Rovaniemi (P 1  & P 3)
Halfmoon Night Club (P 2)

#RINTEENKULMA

Julkisia kuvia Instagramissa tunnisteella #rinteenkulma. Lisää omasi joukkoon!

Tule moikkaamaan❣️ Mukana myös kaikkea ihanaa kukkaisaa! #korvakorut#korut#korvikset#kaulakoru#kaulakorut#avaimenperät#kuivakukka#luonnonkukka#orvokki#mansikka#lahjaidea#käsintehty#suomalaistakäsityötä#tuepienyrittäjää#rovaniemi#tovaniemenyrittäjät#pienyrittäjä#kevytyrittäjä#opkevytyrittäjä#resin#resinart#resinartist#epoksi#kesä#rinteenkulma#kauppakeskusrinteenkulma ...

16 1

Kirkkautta ja kontrastia tulevaan ralliin! 🚗💨 Näitä meiltä kysytään ja näitä meiltä taas saa mahdollisimman turvalliseen ajoon - keltaiset muotoonleikattavat kontrasticlipsit silmälasiesi päälle tai vaikkapa Oakleyn päheät kakkulat Low light Prizm linsseillä (näitä enää muutama jäljellä ralleihin). . . . #arcticrally #arcticrally2022 #aurinkolasit #kontrastilasit #sunglasses #fennooptiikkalappi #rinteenkulma #optikko ...

9 1

Kyllä meitä nyt hemmotellaan, taas tuli uutta: Saatiin iso laatikollinen Törmi Designin vasta lanseeratun kevään 2021 malliston koruja, korviksia ja riipuksia 🧡 Törmi Designin takaa löytyy oululainen Mimmi Törmi. Korujen materiaalina on koivuvaneri ja puhdas, allergiavapaa teräs. Kuvassa uutuusmalliston Petunia-korviksia 🌺 #törmidesign #petunia #korvakorut #vanerikorvikset #vanerikoru #tehtysuomessa #madeinfinland #mainoa #likiliike #likiliikerovaniemi #rinteenkulma #kauppakeskusrinteenkulma ...

31 3

#rinteenkulma #rovaniemi #lappi #pienyrittäjä #lampaanvillasaippua #ostoskeskus #tuepienyrittäjää ...

29 4

Remppa ja muutto vihdoin ohi👏🏻👏🏻Huomenna napsautetaan valot päälle. Kesäkuun olemme avoinna ti-pe 12-17 ja la 11-15 Tervetuloa Ajantaskuun❣️ #ajantasku #rinteenkulma #likiliike #paikallinenyritys #paikallinenyrittäjä #sisustus #interior #hygge #homedecor ...

264 19

Herkullista lounasta Feenixistä! 😋🍴 Päivittäin vaihtelevasta buffetpöydästä löytyy erilaisia lämpimiä ruokia, salaatteja ja keittoja, ihania jälkiruokia unohtamatta. 🥗🧁🤩 Lounasta on myös mahdollista ottaa take-awaynä mukaan. 😌 Avoinna arkisin 10.30-15 😁 Feenix tarjoaa myös catering-palveluita, ja maistuva ateria onnistuu niin pienelle kuin isommallekin porukalle. Kysy ihmeessä lisää! 👌🏻 #kauppakeskusrinteenkulma #rinteenkulma #rovaniemi #visitrovaniemi #ravintolafeenix #lounas #lunch #lounasbuffet #lounasrovaniemi #takeaway #takeawaylounas #hyväruokaparempimieli #catering ...

43 2

Kyllä meitä on säät suosineet viime päivinä 😎🥵 Muistetaan edelleen suojata iho auringolta, Alga maris aurinkovoiteet tarjoushinnoin kesäkuun loppuun saakka. Osta kaksi Bioteekin Probiootti Comppia tai Plussaa, niin saat kätevän käsidesin kaupan päälle. Comp 19,90€/80kaps (368,52€/kg) ja Plus 17,90€/100kaps (436,59€/kg) Karin Havupuu-uutejuoma ei esittelyjä kaipaa, muistutellaan tarjouksesta 1 pullo 5,50€/600ml (9,17€/l) ja koko 10 pullon laatikon saat hintaan 50€/10x600ml (8,33€/l) Nämä ja paljon muuta mukavaa löytyy meiltä Rovaniemen Aitokaupasta, tervetuloa 😊 #aitohyvänolonkauppa #aitokaupparovaniemi #terveyskauppa #rovaniemi #ihanakesä #tarjouksia #rinteenkulma #algamaris #aurinkovoide #bioteekki #maitohappobakteerit #havupuuuutejuoma #ravintorengas ...

12 1

5 ravintoainetta, joiden saanti tulisi turvata kasvissyöjänä! 🥦👇⁣ ⁣ Kasvissyöjän tulee huomioida muutamien tärkeiden ravintoaineiden saanti.⁣ Tässäpä teille muistutuksena! 🙂 ⁣ 1⃣ Sekasyöjät tai lakto-pescovegetaristit saavat D-vitamiinia maitotuotteista ja kalasta, mutta vegaanin tulee turvata D-vitamiinin saanti. Suomen oloissa D-vitamiinia suositellaan lisänä kaikille. D-vitamiinin saanti on tärkeää mm. vastustuskyvylle ja luuston terveydelle.⁣ ⁣ 2⃣ Entisellä sekasyöjällä B12-vitamiini varastoituu kehoon joksikin aikaa, mutta pitkään kasvissyöjänä tai vegaanina olleen, tai imeytymishäiriöistä kärsivän, tulee varmistaa sen saanti. Parasta on valita metyylikobalamiini-muotoinen, aktiivinen B12-vitamiini. B12-vitamiini vaikuttaa merkittävästi hermoston ja aivojen terveyteen.⁣ ⁣ 3⃣ Lihan ja kalan hemirauta imeytyy paremmin kuin kasvisten rauta. Sen vuoksi rautakuuri saattaa olla kasvissyöjillä toisinaan paikallaan etenkin naisilla.⁣ ⁣ 4⃣ Kilpirauhaselle tärkeiden jodin ja seleenin saanti on hyvä varmistaa ravintolisällä. Jodia saadaan mm. kalasta ja jodioidusta suolasta, mutta monesti sen määrä jää liian pieneksi. Jos syö pääosin luomuruokaa, seleenin saanti voi jäädä vajaaksi. Seleeniä saa hyvin mm. parapähkinöistä.⁣ ⁣ 5⃣ Vastustuskyvylle tärkeä sinkki voi kasvisruokailijalla jäädä niin ikään liian pieneksi, jollei syö runsaasti pähkinöitä ja siemeniä.⁣ ⁣ Monipuolinen kasvisruokavalio sisältää lähes kaikki ihmisen tarvitsemat ravintoaineet. Jos eläinkunnan tuotteiden käyttö on niukkaa tai ruokavalio on täysin vegaaninen, on ravintolisien käyttö elimistön tukemiseksi tarpeen. ✅⁣ ⁣ ✍️ Anu Bouquet, ravintoterapeutti⁣ ⁣ ⁣ #kasvissyöjä #vegaani #kasvissyöjänruokavalio #kasvissyöjänravintolisät #sinkki #jodi #seleeni #terveellinenruokavalio #anubouquet #ravintoterapeutti #värikäsruoka #luonnollinenhyvinvointi #aitoasiantuntijasi #aitokaupparovaniemi #rovaniemi #rinteenkulma #intohimonaterveytesi ...

8 2

Tuplasti Hyvää -hyväntekeväisyyslahjoitukset tehtiin tänäkin jouluna! ❤️ Revontulen Yrittäjäyhdistys ry ja Kiinteistö Oy Rinteenkulma lahjoittivat jo perinteeksi muodostuneet 1000€ arvoiset hyväntekeväisyyslahjakortit valituille kohteille. Tänä jouluna toiseksi hyväntekeväisyyskohteeksi valittiin Lapin Keskussairaalasta koronapotilaita hoitaneet teho-osaston ja 5B-osaston henkilökunnat. Halusimme kiittää ja tukea henkilökuntaa tärkeästä työstä vuoden päätteeksi. 1000€ arvoinen lahjoitussumma jaettiin kahden osaston kesken, niin että 500€ annettiin kummankin osaston henkilökunnan omaan käyttöön. Hyväntekeväisyyslahjakortin luovutti Revontulen kauppakeskuspäällikkö Tiia Huikuri. Iso kiitos siis vielä kerran hienosta ja tärkeästä työstä Lapin Keskussairaalan teho-osaston ja 5B-osaston henkilökunnalle! 🤗 #kauppakeskusrevontuli #kauppakeskusrinteenkulma #rinteenkulma #rovaniemi #tuplastijoulufiilistä #tuplastihyvää #tuplastihyvääjoulua #joulu #hyväntekeväisyys #lahjoitus #lshp ...

178 4

Trendikästä rottinkia jouluun ikkunatähdeksi tai seinälle. Tähtiä löytyy kolme eri kokoa. Väreinä musta, metsän vihreä ja natural. We❤️it! #ajantasku #likiliikerovaniemi #likiliike #joulupuoti #sisustusliike #sisustusliikerovaniemi #rinteenkulma #joulu2020 #joulutähti #christmasdecor #homedecor ...

109 3

Rinteen kauppiassuku sai Lapin Vuoden Yrittäjä -palkinnon! 🥳 Tänään lauantaina vietettiin vuosen 2021 Lapin Yrittäjäjuhlaa, jossa Rinteen kauppiassuku palkittiin upealla Lapin Vuoden Yrittäjä -palkinnolla. Rinteen kauppiassuvun Iisakki Afanasjeff perusti Rovaniemelle ensimmäisen kivijalkakaupan vuonna 1906. Tällä hetkellä Rinteen kauppiassuku pyörittää Rinteenkulman lisäksi neljää ruokakauppaa. Onneksi olkoon Rinteen suku! 🎉 #kauppakeskusrinteenkulma #rinteenkulma #ksmrinteenkulma #rovaniemi #kauppiaat #kauppiassuku #rovaniemenhistoria #lapinyrittäjät ...

158 6

Uunituore AITO hyvän olon lehti on saapunut! 😍 🗞 Tule hakemaan!⁣ ⁣ Paljon uusia tuotetarjouksia ja mielenkiintoista luettavaa hyvinvoinnista mm.⁣ ⁣ 🍁 vastustuskyvyn tukemisesta⁣ 🍁 ammattitanssija Jussi Sirviön haastattelu Pariisin olympialaisista ja hyvinvoinnista⁣ 🍁 suoliston hyvinvoinnista⁣ 🍁 väsymyksestä⁣ 🍁 mielen, muistin ja hermoston hyvinvoinnista⁣ ⁣ 📲 Voit lukea lehden myös netistä, linkki löytyy profiilista.⁣ ⁣ Uudet tuotetuotetarjoukset ovat voimassa 31.10.2021 asti. 🤩⁣ ⁣ Kerro mikä kirjoitus inspiroi sinua tällä kertaa? 😊⁣ ⁣ ⁣ #lokakuunlehti #aitohyvänolonlehti #lokakuuntarjoukset #luontaistuotteet #luonnonmukainenelämä #breakdance #jussisirviö #focusfm #saiffa #olympialaiset #luonnollinenhyvinvointi #aitokaupparovaniemi #rovaniemi #rinteenkulma #intohimonaterveytesi ...

9 1

 YRITTÄJILLE

Rinteenkulma ja Revontuli ovat Lapin alueen kaupan lippulaiva ja yhdessä Pohjois-Suomen suurin kauppakeskus 38,000 neliön pinta-alalla
sekä yli 60 liikkeen ja ravintolan tarjonnalla. Rinteenkulman puolella on yli 30 liikettä…