TERVETULOA RINTEENKULMAAN – ROVANIEMEN PAIKALLISEEN KAUPPAKESKUKSEEN!

VIELÄ AVOINNA07:00 – 21:00

AUKIOLOAJAT

ARK 7–21
LA 8–21 • SU 11–21

MINIMI AUKIOLOT

MINIMI AUKIOLOAJAT!

MA-PE MYYMÄLÄT JA KAHVILAT KLO 10-18

LA MYYMÄLÄT JA KAHVILAT KLO 10-17

SU  MYYMÄLÄT KLO 12-16, KAHVILAT & OSA MYYMÄLÖISTÄ SULJETTU

Osa myymälöistä auki myös pidempään! Katso tarkat myymäläkohtaiset aukiolot heidän omilta sivuiltaan. Ravintolat ja muut palvelut ovat avoinna omien aukiolojensa mukaan. Tervetuloa!

LIIKEKOHTAISET AUKIOLOAJAT >>

VIELÄ AVOINNA07:00 – 21:00

AUKIOLOAJAT

ARK 7–21
LA 8–21 • SU 11–21

KESÄN AUKIOLOT

KESÄN MINIMI AUKIOLOAJAT!

MA-PE MYYMÄLÄT JA KAHVILAT KLO 10-18

LA KAHVILAT & PIENET MYYMÄLÄT KLO 10-16, ISOT MYYMÄLÄT KLO 10-17

SU ISOT MYYMÄLÄT KLO 12-16, KAHVILAT & PIENET MYYMÄLÄT SULJETTU

Osa myymälöistä auki myös pidempään! Katso tarkat myymäläkohtaiset aukiolot heidän omilta sivuiltaan. Ravintolat ja muut palvelut ovat avoinna omien aukiolojensa mukaan. Tervetuloa!


LIIKEKOHTAISET AUKIOLOAJAT >>

 

 

 

 Rinteen kauppiassuku voitti Vuoden Lapin Yrittäjä -palkinnon!

 

Lapin Yrittäjien hallitus valitsi Rinteen kauppiassuvun Lapin Vuoden Yrittäjäksi poikkeuksellisen pitkän ja menestyksekkään uran takia, joka on jatkunut useamman sukupolven ajan!

 

Turvallisuus- ja toimintaohjeet

Turvallinen asiointi on tärkeää meille Rinteenkulmassa. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä, turvavälien ylläpitämistä ja hyvää käsi- ja yskimishygieniaa. Lue tästä ajankohtaiset turvallisuus- ja toimintaohjeet.

  LIIKKEET & PALVELUT

Rinteenkulman 1. ja 2. kerroksen kauppakäytäviltä löydät rovaniemen parhaan ruokakaupan, suomalaisten brändien erikoisliikkeitä, optiikkaa, koruja, urheiluvälineitä, ja vaikka mitä muuta… Valitse yritys allaolevasta listasta, pääset katsomaan liikkeen tarkemmat tiedot ja aukioloajat.

RAVINTOLAT KAHVILAT

Tekeekö mieli tex-mexiä, hampurilaisia, raikasta salaattia vai sittenkin jäätelöannosta? Rinteenkulmasta löydät sopivan paikan herkutteluun, lounaasta iltamyöhään. K-Marketin Herkkutorilta saat kätevästi mukaan myös lämpimät annokset tai sushia.

                     

    

                                       

                                               

                              

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SIJAINTI & INFO

Rinteenkulman osoite on
Koskikatu 25, 96200 Rovaniemi

Voit ajaa suoraan nelostien liittymästä sisälle kummastakin suunnasta. Autoilijoille on tarjolla yli 800 maksutonta 1tunnin / 2 tunnin autopaikkaa ja ylimmässä kerroksessa voit pysäköidä 4 €:lla klo 24:ään käyttämällä kolikkoautomaattia.

NÄIN SAAVUT

NÄIN SAAVUT AUTOLLA

Rinteenkulman osoite on Koskikatu 25, 96200 Rovaniemi. Kauppakeskus sijaitsee aivan E4-tien, nelostien vieressä. Voit ajaa suoraan nelostien liittymästä sisälle kummastakin suunnasta. Pysäköintialueelle voi ajaa sisään myös Lapinkävijäntien ja Poromiehentien liittymistä.

Ajoneuvojen maksimikorkeus on 2,6 m. Tätä korkeammille ajoneuvoille löytyy maksutonta pysäköintitilaa mm Poromiehentien, Lapinkävijäntien ja Riistatien viereisiltä paikoitusalueilta.

NÄIN SAAVUT KÄVELLEN, PYÖRÄILLEN TAI JULKISILLA

Rinteenkulma on lyhyen kävelymatkan päässä linja-autoasemalta ja rautatieasemalta. Paikallisliikenteen reittien päätepysäkki sijaitsee Ruokasenkadulla, josta on lähimmälle sisäänkäynnille noin 150 metriä. Katso tarkemmat aikataulut ja muut ajantasaiset tiedot osoitteesta linkkari.fi

Keskustasta saavuttaessa sisäänkäynnit ovat Poromiehentien ja Koskikadun sekä Poromiehentien ja Ainonkadun risteyksissä. Lapinkävijäntien puolelta pääset Revontulen kautta tai parkkihallin seinustaa 2. kerroksen sisäänkäynnille. Pyörätelineet löydät sisäänkäyntien lähistöltä.

PYSÄKÖINTI

PYSÄKÖINTI

Autoilijoille on tarjolla yli 800 maksutonta 1 h / 2 h autopaikkaa. Rinteenkulman katolla voit lisäksi pysäköidä klo 24:ään hintaan 4 € kolikkoautomaattia käyttäen. Rinteenkulman paikoitusalue on auki vuorokauden ympäri. 

Pysäköinninvalvonnasta vastaa ParkkiPate ja pysäköinninvalvonta tapahtuu ympäri vuorokauden.

WC / LASTENHOITO / LÖYTÖTAVARAT

WC:t

Rinteenkulman yleiset WC:t sijaitsevat 2. kerroksen käytävällä. Löydät ne Ragwear-myymälää vastapäätä. WC-maksu on 0,50 €. Ravintoloiden WC-tilat on varattu asiakkaille. 

LASTENHOITO

Rinteenkulman WC-tiloista löydät lastenhoitopisteen. 

LÖYTÖTAVARAT

Rinteenkulman löytötavaroita voi tiedustella puhelimitse kauppakeskuksen vartiointiliikkeeltä – soita 0400 528 187.

RINTEENKULMA 3. KERROS

(Y 30)
Nordlab laboratorio (Y 31)
Rinteenkulman Terveysasema (Y 32)
Rovaniemen Kaupunki (Y 32)
As.ajo Artus (38.1)
Arctic China (38.4)
Kauppakeskus tsto (39)
Skandinavian Beauty (40)

RINTEENKULMA 2. KERROS

Pelimies (E 43)
Pelaamo (E 37)
(E 36)
Luckiefun's (E 35)
(E 34)
Friends&Brgrs (E 33)
(E 30)
Choco Deli (E31)
Intersport (E 29)
Kampaamo Sitruuna (E 28)
Osviitta (E 27.1)
(E 27.2)
POP Pankin palvelupiste (E 27.4)
Partioaitta (E 27.5)
(E 27.6)
(E 27.10)
Ohjaamo (E 27.14)
(E 27.16)
Ragwear (E 25)
Hairlekiini (E 24)
Hairlekiini (E 23)
(E 21)
Marttiini (E 20)
Kello & Kulta Pulkkinen (E 19)
Fenno-Optiikka Lappi (E 18)
Aitokauppa Rovaniemi (E 17)
Mainoa Craft & Design & Taigakoru (E 16)
Ajantasku (E 14)
Kultajousi (E13)
Lapponia Experience (E 12)

RINTEENKULMA 1. KERROS

Vallaton Villa (S 11)
Clas Ohlsson (S 9)
K-Supermarket (S 8)
Alko (S 7)
Ukonhattu (S 5)
Arctic Lapland Shop (S 5A)
Lapin Arvokiinteistöt (S 4)
(S 4)
Ravintola Feenix (S 3)
Café Break (S 2)
Ravintola Comico (S 1)

RINTEENKULMA -1. KERROS

CrossFit Rovaniemi (P 1  & P 3)
Halfmoon Night Club (P 2)

#RINTEENKULMA

Julkisia kuvia Instagramissa tunnisteella #rinteenkulma. Lisää omasi joukkoon!

🎄 JOULUN SUURI LAHJAPAKETTIARVONTA! 🎄 Oletkohan sie tämän vuoden onnekas voittaja? 😎 Suuren lahjapakettiarvonnan PALKINTONA ON 500€ ARVOINEN LAHJAPAKETTI! 🎁✨ Paketti täynnä Rinteenkulman myymälöiden tuotteita, lahjakortteja, käytännöllisiä juttuja ja paljon muuta. Osallistu arvontaan näin! 🎄Kommentoi alle mikä on sun mielestä parasta joulussa 🎄 Jaa tämä julkaisu stoorissasi ja tägää meidät siihen 🎄 Seuraa kauppakeskusrinteenkulma insta-tiliä Moninkertaista mahdollisuutesi voittoon ja käy osallistumassa arvontaan myös kauppakeskusrevontuli insta-tilillä sekä molempien Facebook-sivuilla. Jokaisessa on palkintona omat lahjapakettinsa eli jaossa yhteensä 4 lahjapakettia! 😉 Arvonta suoritetaan ma 20.12. klo 12.00. Palkinto tulee noutaa Rinteenkulmasta. Instagram ei ole mukana arvonnassa. Voittajalle ilmoitetaan voitosta yksityisviestillä arvonnan suorituksen jälkeen. Haluamme etukäteen jo varoittaa mahdollisista feikkiprofiileista. Me Rinteenkulman aidolla tilillä emme koskaan pyydä klikkaamaan linkkejä tai rekisteröitymään mihinkään. Voittajalle ei myöskään kommentoida tähän julkaisuun mitään. #kauppakeskusrinteenkulma #rinteenkulma #tuplastihyvääjoulua #tuplastijoululahjoja #tuplastijoulufiilistä #joulu #joululahja #joululahjat #shoppailu #shopping #arvonta ...

184 210

5 ravintoainetta, joiden saanti tulisi turvata kasvissyöjänä! 🥦👇⁣ ⁣ Kasvissyöjän tulee huomioida muutamien tärkeiden ravintoaineiden saanti.⁣ Tässäpä teille muistutuksena! 🙂 ⁣ 1⃣ Sekasyöjät tai lakto-pescovegetaristit saavat D-vitamiinia maitotuotteista ja kalasta, mutta vegaanin tulee turvata D-vitamiinin saanti. Suomen oloissa D-vitamiinia suositellaan lisänä kaikille. D-vitamiinin saanti on tärkeää mm. vastustuskyvylle ja luuston terveydelle.⁣ ⁣ 2⃣ Entisellä sekasyöjällä B12-vitamiini varastoituu kehoon joksikin aikaa, mutta pitkään kasvissyöjänä tai vegaanina olleen, tai imeytymishäiriöistä kärsivän, tulee varmistaa sen saanti. Parasta on valita metyylikobalamiini-muotoinen, aktiivinen B12-vitamiini. B12-vitamiini vaikuttaa merkittävästi hermoston ja aivojen terveyteen.⁣ ⁣ 3⃣ Lihan ja kalan hemirauta imeytyy paremmin kuin kasvisten rauta. Sen vuoksi rautakuuri saattaa olla kasvissyöjillä toisinaan paikallaan etenkin naisilla.⁣ ⁣ 4⃣ Kilpirauhaselle tärkeiden jodin ja seleenin saanti on hyvä varmistaa ravintolisällä. Jodia saadaan mm. kalasta ja jodioidusta suolasta, mutta monesti sen määrä jää liian pieneksi. Jos syö pääosin luomuruokaa, seleenin saanti voi jäädä vajaaksi. Seleeniä saa hyvin mm. parapähkinöistä.⁣ ⁣ 5⃣ Vastustuskyvylle tärkeä sinkki voi kasvisruokailijalla jäädä niin ikään liian pieneksi, jollei syö runsaasti pähkinöitä ja siemeniä.⁣ ⁣ Monipuolinen kasvisruokavalio sisältää lähes kaikki ihmisen tarvitsemat ravintoaineet. Jos eläinkunnan tuotteiden käyttö on niukkaa tai ruokavalio on täysin vegaaninen, on ravintolisien käyttö elimistön tukemiseksi tarpeen. ✅⁣ ⁣ ✍️ Anu Bouquet, ravintoterapeutti⁣ ⁣ ⁣ #kasvissyöjä #vegaani #kasvissyöjänruokavalio #kasvissyöjänravintolisät #sinkki #jodi #seleeni #terveellinenruokavalio #anubouquet #ravintoterapeutti #värikäsruoka #luonnollinenhyvinvointi #aitoasiantuntijasi #aitokaupparovaniemi #rovaniemi #rinteenkulma #intohimonaterveytesi ...

8 2

Rinteen kauppiassuku sai Lapin Vuoden Yrittäjä -palkinnon! 🥳 Tänään lauantaina vietettiin vuosen 2021 Lapin Yrittäjäjuhlaa, jossa Rinteen kauppiassuku palkittiin upealla Lapin Vuoden Yrittäjä -palkinnolla. Rinteen kauppiassuvun Iisakki Afanasjeff perusti Rovaniemelle ensimmäisen kivijalkakaupan vuonna 1906. Tällä hetkellä Rinteen kauppiassuku pyörittää Rinteenkulman lisäksi neljää ruokakauppaa. Onneksi olkoon Rinteen suku! 🎉 #kauppakeskusrinteenkulma #rinteenkulma #ksmrinteenkulma #rovaniemi #kauppiaat #kauppiassuku #rovaniemenhistoria #lapinyrittäjät ...

158 6

Kyllä meitä nyt hemmotellaan, taas tuli uutta: Saatiin iso laatikollinen Törmi Designin vasta lanseeratun kevään 2021 malliston koruja, korviksia ja riipuksia 🧡 Törmi Designin takaa löytyy oululainen Mimmi Törmi. Korujen materiaalina on koivuvaneri ja puhdas, allergiavapaa teräs. Kuvassa uutuusmalliston Petunia-korviksia 🌺 #törmidesign #petunia #korvakorut #vanerikorvikset #vanerikoru #tehtysuomessa #madeinfinland #mainoa #likiliike #likiliikerovaniemi #rinteenkulma #kauppakeskusrinteenkulma ...

31 3

Tule moikkaamaan❣️ Mukana myös kaikkea ihanaa kukkaisaa! #korvakorut#korut#korvikset#kaulakoru#kaulakorut#avaimenperät#kuivakukka#luonnonkukka#orvokki#mansikka#lahjaidea#käsintehty#suomalaistakäsityötä#tuepienyrittäjää#rovaniemi#tovaniemenyrittäjät#pienyrittäjä#kevytyrittäjä#opkevytyrittäjä#resin#resinart#resinartist#epoksi#kesä#rinteenkulma#kauppakeskusrinteenkulma ...

16 1

✨ BLACK FRIDAY -ARVONTA! ✨ ARVONTA ON SUORITETTU! ONNEA VOITTAJILLE JA KIITOS KAIKILLE OSALLISTUJILLE! Kauppakeskusten Black Fridayta juhlitaan perjantaina 26.11.! Myymälät ovat avoinna pidennetysti perjantaina klo 9-22! 😎 Tulehan nappaamaan huipputarjoukset ja ostamaan joululahjat valmiiksi. On paras hetki vuodesta myös ne itsesi tarvitsemat jutut. 🤗 BLACK FRIDAYN KUNNIAKSI ARVOMME 2 KPL 100€ ARVOISIA KAUPPAKESKUSLAHJAKORTTEJA! 😁 Kaksi onnekasta pääsee shoppailemaan lahjakorttien kanssa. Osallistu arvontaan kommentoimalla alle mihin sie lahjakortin käyttäisit ja käy seuraamassa Rinteenkulman insta-tiliä. Voit moninkertaistaa voittomahdollisuudet osallistumalla myös Rinteenkulman Facebookissa sekä kauppakeskusrevontuli sivuilla. Jokaisella tilillä on omat lahjakorttinsa jaossa! ✨ Arvonta suoritetaan to 25.11. klo 10! Palkinto tulee noutaa Rinteenkulmasta. Instagram ei ole mukana arvonnassa. #kauppakeskusrinteenkulma #rinteenkulma #blackfriday #arvonta ...

120 199

📸 SOMESISÄLLÖNTUOTTAJAN PAIKKA AUKI! 📸 Oletko sie uusi jäsen meidän tiimiin? 🤩 Haemme nyt positiivista, luovaa ja innokasta tyyppiä Rinteenkulman markkinointitiimiin. Työtehtävänäsi on somesisälläntuotanto eli somemateriaalien luonti ja päivitys Rinteenkulman somekanaviin. Toivomme sinulta: ✨ Kokemusta ja kiinnostusta valokuvaukseen ✨ Luovaa ja ideoivaa mieltä kuvien ottamiseen ja tekstien kirjoittamiseen ✨ Kykyä toimia itsenäisesti sekä yhdessä tiiminä ✨ Tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ✨ Oma-aloitteisuutta ✨ Hieman tuntemusta ja tietoa somen ihmeellisestä maailmasta Työn speksit: 💻 Työaika 7 h/vko. Työaika on joustava, joten voit määritellä työaikasi esim. muun työn tai opiskelun ohelle! 💻 Laskutusmahdollisuus! Työ toteutaan laskutuksella eli esim. kevytyrittäjä-palvelun kautta. 💻 Työ vaatii paikalla oloa, mutta osa työtunneista on mahdollista tehdä etänä. 💻 Työvälineet omasta takaa! Toivoisimme sinulla olevan itselläsi kännykkä, tietokone ja kamera työkäyttöön. Meille tärkeintä on innostunut asenne ja ote uusiin työtehtäviin. Isompaa työkokemusta et tarvitse, mutta toivoisimme sinulla olevan kiinnostusta markkinoinnista ja hieman tuntemusta somen toiminnasta. Mikäli kiinnostuit, niin hae heti! Paikka täytetään samantien sopivan henkilön löydyttyä! Työn aloitus ajankohta sovittavissa. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen leskinen.jenni@outlook.com. #kauppakeskusrinteenkulma #rinteenkulma #rovaniemi #avointyöpaikka #töitätarjolla ...

33 1

Syksy ja tunnelmallinen sisustus! 🏡🍂 Ajantaskusta löydät upeat Umagen valaisimet, joiden kauniit värit ja muodot tekevät kotiisi loisteliaan fiiliksen. 😍 Kaikki Umagen lamput -15% 17.10. asti! ajantasku #kauppakeskusrinteenkulma #rinteenkulma #rovaniemi #visiterovaniemi #ajantasku #umagedesign #home #decoration #decor #sisustus #sisustusinspiraatio #sisustusideat #valaistus #valo #syksy #syksyntunnelma #syyssisustus ...

19 1

Suomen ensimmäinen japanilaistyylinen leipomo avattu Rinteenkulmaan! 🥳🎉 Japanilainen Artesaani Leipä leipoo paikan päällä 100% käsityönä suolaisia ja makeita leivonnaisia. 🥐🍞✨ Leipomon löydät Marttiinin vierestä taivaskäytävältä! #kauppakeskusrinteenkulma #rinteenkulma #rovaniemi #visitrovaniemi #leipomo #leivos #leipä #tänäänleivottu #täällätehty #madehere #bakedhere ...

53 2

Remppa ja muutto vihdoin ohi👏🏻👏🏻Huomenna napsautetaan valot päälle. Kesäkuun olemme avoinna ti-pe 12-17 ja la 11-15 Tervetuloa Ajantaskuun❣️ #ajantasku #rinteenkulma #likiliike #paikallinenyritys #paikallinenyrittäjä #sisustus #interior #hygge #homedecor ...

263 19

Uusia suussa sulavia suklaakonvehteja! 😍 Choco Delin vitriini on pullollaan uusia suklaita uusin mauin. Upeat konvehdit on ranskalaistyylisiä ja tehty käsityönä täällä Rovaniemellä. 🍫✨😋 Uusia makuja mm. 🍬 mantelikrokantti 🍬 manteli-sitruuna 🍬 ananas-kookos 🍬 karpalo-ganache mustikkamarmelaadin kera Minkä sie valitsisit? #kauppakeskusrinteenkulma #rinteenkulma #chocodeliofficial #rovaniemi #visitrovaniemi #suklaa #käsintehty #suklaakonvehti #suklaakonvehdit #herkku #tuliainen #madehere #madebyhands #madeinfinland #madeinrovaniemi ...

25 1

Wuhuu💪💪💪💪💪 Lapin yrittäjät on tänään palkinneet meidän kauppiassuvun vuoden yrittäjäpalkinnolla😃 Kiitos❤️❤️ #ksmrinteenkulma #ksmounasvaara #kmarketviirinkangas k-market Rinne Pitttikoski #kauppakeskusrinteenkulma #rinteenkulma #lapinyrittäjät ...

403 25

 YRITTÄJILLE

Rinteenkulma ja Revontuli ovat Lapin alueen kaupan lippulaiva ja yhdessä Pohjois-Suomen suurin kauppakeskus 38,000 neliön pinta-alalla
sekä yli 60 liikkeen ja ravintolan tarjonnalla. Rinteenkulman puolella on yli 30 liikettä…