Parempi aika tulee

Nyt saat 50€ Ostorahan hintaan 45€ (itselle tai lahjaksi)

Mikä ihmeen Ostoraha?

Elämme poikkeuksellisia aikoja. Kauppakeskus Rinteenkulma haluaa tukea ja auttaa myymälöitään vallitsevassa tilanteessa. Sanoista teoiksi – esittelyssä Ostoraha!

Ostoraha on Kauppakeskus Rinteenkulmassa käytettävä rahanarvoinen etu. Yli 50€ arvoisesta Ostorahasta saat 10% alennuksen, eli esimerkiksi ostamalla 50€ Ostorahan, maksat siitä vain 45€! Voit käyttää Ostorahaa myös alennettuihin tuotteisiin. Valitsemalla Ostorahan saat siis edun ja samalla tuet myymälää, sillä Kauppakeskus Rinteenkulma maksaa myymälälle Ostorahan täyden hinnan.

Voit käyttää Ostorahan silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Ostoraha on myös täydellinen lahja lähimmäisillesi, sillä voit lähettää Ostorahan suoraan myös muille!

Miten Ostoraha toimii?

 

Voit ostaa Ostorahaa kätevästi Kauppakeskus Rinteenkulman verkkokaupasta klikkaamalla OSTORAHA -symbolia haluamanne summan kohdalta. Ostos maksetaan verkkopankkitunnuksilla, jonka jälkeen saat sähköpostiisi ja puhelimeesi viestin, joka sisältää koodin. Myymälä kuittaa Ostorahan käytetyksi, kun näytät koodia kassalla ostoksien yhteydessä.

Ostorahaa voi käyttää Kauppakeskus Rinteenkulman kaikkiin myymälöihin (pois lukien Alko ja Pelaamo). Ostorahan summa on käytettävä yhdellä kerralla kokonaisuudessaan, ja yhtä ostosta kohden voi käyttää vain yhden Ostorahan. Ostoraha on voimassa vuoden 2020 loppuun saakka.