Info

 

 

 

Tältä sivulta löydät yleiset infot koskien Rinteenkulmassa asiointia, parkkeeramista, koirien kanssa liikkumista ja muuta tietoa.

 

RINTEENKULMAN AUKIOLOAJAT

Myymälät ja kahvilat palvelevat sinua minimissään alla olevien aukiolojen mukaan. Osa myymälöistä on auki pidempäänkin! Voit katsoa myymälöiden tarkat aukioloajat heidän myymäläsivuiltaan. Ravintolat ja palvelut palvelevat omien aukiolojensa mukaan. Tervetuloa!

 

MYYMÄLÄT & KAHVILAT 
MA-PE KLO 10-18
LA KLO 10-17
SU KLO 12-16 / SULJETTU

K-SUPERMARKET RINTEENKULMA
MA-PE KLO 8-21
LA KLO 8-21
SU KLO 11-21

KAUPPAKESKUS RINTEENKULMA 
MA-PE KLO 7-21
LA KLO 8-21
SU KLO 11-21

 

KOIRAYSTÄVÄLLINEN RINTEENKULMA

Rinteenkulmaan olet tervetullut myös koirien kanssa! Rinteenkulman yleisissä tiloissa saat liikkua vapaasti koiran kanssa. Huomioithan kuitenkin, että koirien tulee olla kytkettyinä tai sylissä aina ja joka tilanteessa. Huolehdithan myös koirasi mahdollisista jätöksistä.

Tuomalla koiran kauppakeskukseen sitoudut vastaamaan kaikista sen aiheuttamista mahdollisista vaurioista haitoista yleiselle turvallisuudelle kiinteistölle tai Rinteenkulman tiloissa toimiville muille toimijoille.

 

Myymälät, ravintolat ja muut toimipaikat, johon olet tervetullut koirien kanssa: 

Partioaitta, Aitokauppa, Lapponia Experience, Ravintola Comico, Ragwear, Pelimies, Marttiini, Luckiefun’s, Kultajousi, Cafe Break, Intersport, Ajantasku, Kukkakauppa Ukonhattu, Kello & Kulta Pulkkinen, Kampaamokauppa Sitruuna, Choco Deli, Crossfit Rovaniemi, Clas Ohlson, Vallaton Villa & Friends&Brgrs (käytävän läheiset pöydät)

Myymälät, ravintolat ja muut toimipaikat, joihin voi tulla vain opaskoirien kanssa:

Arctic Lapland Shop, K-Supermarket Rinteenkulma, Pelaamo Rovaniemi, POP-Pankki, Alko, Ohjaamo & Osaamo

 

PARKKEERAUS

Rinteenkulman parkkihalliin pääset ajamaan suoraan 4-tieltä! Parkkihallista löytyy maksuttomia parkkipaikkoja 2 tunnin pysäköinnillä. Parkkihallin 3. kerroksessa voit pysäköidä myös klo 24 asti vain 4€ parkkimaksulla. Maksu toimii kolikkoautomaattia tai Easyparkia käyttäen.

Pysäköinninvalvonnasta vastaa ParkkiPate ja pysäköinninvalvonta tapahtuu ympäri vuorokauden.

Parkkihallin alimmasta kerroksesta löytyy sähköautojen latauspisteet. Latausasemia on kaksi. Toinen kaikille sähköautoille ja toinen Teslan oma V3 Supercharger. Sähköautojen latauspisteille pääset suoraan nelostieltä Rinteenkulman omaa ramppia käyttämällä. 

 

WC JA LASTENHOITO

Rinteenkulman yleiset WC:t sijaitsevat 2. kerroksen käytävällä. Löydät ne Ragwear-myymälää vastapäätä. WC-maksu on 0,50 €. Ravintoloiden WC-tilat on varattu asiakkaille. Rinteenkulman WC-tiloista löydät lastenhoitopisteen.

 

LÖYTÖTAVARAT

Rinteenkulman löytötavaroita voi tiedustella puhelimitse kauppakeskuksen vartiointiliikkeeltä – soita 0400 528 187.

 

YHTEYSTIEDOT

Pekka Rinne / Kauppakeskuspäällikkö
pekka.rinne@rinteenkulma.fi
0400 392 192

Jenni Leskinen / Markkinointipäällikkö
markkinointi ja tapahtumatuotanto
leskinen.jenni@outlook.com
044-2424095

Rinteenkulman osoite:
Koskikatu 25, 96200 Rovaniemi