Uuden Yhteyden parhaat liiketilat vuokrataan jo nyt, kun tilojen suunnittelu on käynnissä.

Ota yhteyttä ja kysy vuokrausmahdollisuuksista:

Kiitämme kaikkia kilpailuun osallistuneita hienoista ja idearikkaista suunnitelmista. Piirroksia tuli yhteensä yli 100 kappaletta!

Uusi Yhteys -suunnittelukisan voittajapiirros on nyt valittu! Voiton nappasi Hilma Huisman niinkin kaukaa kuin Jyväskylästä asti! Hilma oli kisaa varten tutustunut Revontulen ja Rinteenkulman tämänhetkiseen myymälävalikoimaan ja täten onnistunut luomaan hienon ja uutta puhkuvan myymäläkokonaisuuden uudelle yhdyskäytävälle. Monipuolisen myymälävalikoiman lisäksi suunnitelmassa on huomioitu muun muassa käytävän viihtyvyyttä ja toimivaa pohjaratkaisua. Viereiseltä videolta nähtävissä Hilman omat kommentit voittajasuunnitelmastaan!

Voittajasuunnitelman lisäksi myös kisassa mukana ollut arvonta on nyt suoritettu. Arvonnan voittajat on kontaktoitu henkilökohtaisesti. Onnea myös teille!

Kiitos kaikille kilpailuun osallistuneille ja onnea Hilmalle aivan huikean hienosta suunnitelmasta! Tästä on hyvä aloittaa Uuden Yhteyden suunnittelu!

 

Uusi Yhteys -suunnittelukilpailun parhaat palat

Kesällä järjestettyyn Uusi Yhteys -suunnittelukilpailuun osallistui yli sata huikeaa suunnitelmaa!

Olemme käyneet kauppakeskusten raatien kanssa suunnitelmia yhdessä läpi, ja oi mitä mahtavia ja hauskojakin oivalluksia niistä löytyykään! Suunnitelmia tuli iso nippu niin paperisena kuin Uusi Yhteys -sähköpostinkin kautta, ja niiden luontiin on oletettavasti käytetty aikaa, sillä todella moni suunnitelma on toteutettu erittäin kauniisti ja visuaalisesti hauskasti. Erityisesti paikallisuus ja lappilaisuus nousivat yhdessä keskusten viihtyvyyden kanssa toivotuimmiksi huomioiksi uutta yhdyskäytävää rakentaessa. Viihtyvyyttä on monissa suunnitelmissa tuotu mukaan muun muassa käytävän varrella olevien penkkien ja kasvillisuuden avulla. Yhdyskäytävä ja sen ympäristö on monessa suunnitelmassa luotu avaraksi kokonaisuudeksi yhdessä käytävän varrelle piirrettyjen kahviloiden, ravintoloiden ja myymälöiden kanssa. Myymälävalikoimasta toivotaan suunitelmien perusteella monipuolista, sisältäen myös kahviloita ja ravintoloita. Toivotuimpia myymälöitä ovat juuri sellaiset, joita ei meillä Rovaniemellä ole vielä lainkaan. Loistavien ja hienojen ideoiden lisäksi mukaan mahtui tietenkin myös huumorilla höystettyjä ideoita.

Vierestä nähtävillä muutamia huippuideoita ja hauskimpia teoksia.

Arvonta ja voittajan valinta suoritetaan elokuun loppuun mennessä.

16.8.2018
Uusi Yhteys -projekti etenee 

Revontulen ja Rinteenkulman suunnittelukilpailuun yli sata kilpailutyötä

 

Voittajan valinta tulee olemaan todella vaikea, kertovat Kauppakeskus Revontulen ja Kauppakeskus Rinteenkulman päälliköt Hanne Martimo ja Pekka Rinne.

Kilpailuaika ajoittui kesälomille ja kauppakeskuksissa pelättiin, että ihmisillä ei olisi helteisillä uimakeleillä aikaa syventyä pohjapiirrosten miettimiseen.
– Pelkomme oli aiheeton. Saimme sähköisesti ja kauppakeskusten suunnittelupisteiden kautta yli sata suunnitelmaa, joista noin 30 voitaisiin ottaa suoraan ammattilaisen työpöydälle suunnittelun lähtökohdaksi. Se kertoo jotain paneutumisen tasosta. Kauppakeskuspäällikön näkökulmasta katsottuna on todella hienoa, että ihmiset uhrasivat tähän aikaansa ja antoivat käyttöömme luovaa pääomaansa. Myös suunnitelman jättäneiden asiakkaiden ikäjakauman laajuus ilahduttaa – pikkukoululaisiltakin tuli kisaan mietittyjä kokonaisuuksia, Martimo iloitsee.
– Oli hienoa huomata, että ihmisiltä tuli paljon sellaisia ideoita, joita emme itse ole tulleet ollenkaan ajatelleeksi. Seassa oli rohkeita visioita kattoterasseista kaksikerroksisiin kahviloihin. Oli epäilemättä hyvä päätös kokeilla tämän kaltaista joukkoistamista. Sekä suunnitelmien määrä että laatu ylittivät odotukset kirkkaasti, Rinne kiittää.

Suunnitelmien tasoa nosti niiden ajankohtaisuus ja Rovaniemen paikallispiirteiden vahva painotus.
– Asiakkaamme ovat hyvin kartalla kaupan globaaleista trendeistä. Kauppakeskuksille on aivan uudenlaisia odotuksia sekä paikallisten että matkailijoiden suunnasta: hyvä kauppakeskus on kohtaamispaikka, jossa voi shoppailun lisäksi hoitaa asioita sekä ennen kaikkea viettää aikaa kaikille avoimessa ja yhteisessä, olohuonemaisessa tilassa. Kilpailun suunnitelmissa hengailu, viherkasvit, taide, vesielementit ja toiminnalliset alueet olivat monen suunnitelman keskiössä. Matkailijapalvelut, selkeä paikallisväri sekä joulupukin läsnäolo näkyivät myös monessa työssä.

Laadukkaiden kokonaissuunnitelmien lisäksi jatkomietintään pääsee joukko hyviä ideoita.
– Tulemme julkaisemaan parhaita paloja somessa ja olemme myös keränneet suunnitelmista tietoa rovaniemeläisten eniten toivomista liikkeistä. Paikallisten vuokralaistoiveiden lisäksi listalla on paljon suomalaisia ja kansainvälisiä ketjuliikkeitä, joita ei vielä ole nähty Rovaniemellä. Se lista otetaan tosissaan ja lähdemme yhdessä tuumin tavoittelemaan Uuden Yhteyden kokonaisuuteen rovaniemeläisten toivomia vuokralaisia, Martimo ja Rinne toteavat. – Viemme joka ikisen asiakkaidemme tekemän suunnitelman ammattisuunnittelijoiden eteen ja edellytämme, että rovaniemeläisten toiveita kuullaan mahdollisimman pitkälle.

Uusi Yhteys -suunnittelukilpailun palkinnot arvotaan ja kauppakeskuspäälliköiden valitsema, koko kilpailun paras työ julkistetaan lähiaikoina.

 

Yhteystahot:

Hanne Martimo, Trevian Asset Management / Kauppakeskus Revontuli 040-5644330

Pekka Rinne, Kauppakeskus Rinteenkulma 0400-392192

Tässä näet Revontulen kauppakeskuspäällikkö Hannen ja

Rinteenkulman kauppakeskuspäällikkö Pekan piirtämät suunnitelmat.

Uusi yhteys mediassa

 

 

Uusi Rovaniemi – ”Asiakkaat halutaan mukaan ideointiin: Kaikki on vielä auki.”

 

 

 

Yle Uutiset – “Keskusten eteläpäitä kehitetään kaupallisesti toimivammaksi kokonaisuudeksi.”

https://yle.fi/uutiset/3-10273081

Kuvia lanseeraustilaisuudesta:

Katso viimeinen Revontulilaiset tosi-webbi -jakso!

Jaksossa vieraillaan KesäYö Goes Street Food -tapahtumassa, jossa pääosassa ovat paikallisten ravintoloitsijoiden herkut, yöttömän yön shoppailu ja jymy-yllätys nimeltä Uusi Yhteys! Kurkista kulisseihin ja tsekkaa, kuinka mahtava KesäYö meillä olikaan!

Lisätietoja antaa ja median kysymyksiin vastaa:

Revontuli:

Janne Peltonen
Leasing Manager
janne.peltonen@trevian.fi
+358 40 3546 997

Rinteenkulma:

Pekka Rinne
(kauppakeskuspäällikkö)
pekka.rinne@rinteenkulma.fi
+358 40 039 2192