Rovaniemen kaupungin työllisyyspalvelut

Rinteenkulman kauppakeskuksen toisessa kerroksessa sijaitsee Rovaniemen kaupungin työllisyyspalvelut. Työllisyyspalveluiden yhteiset tilat kokoavat erilaisia työllistymistä edistäviä palveluita yhteen saman katon alle. Palvelupisteestä voit löytää Ohjaamon ja Osaamon. Palvelemme myös työllisyyden kuntakokeilun asiakkaita palvelupisteessämme.

Ohjaamo – apua ja tukea nuorille 

Ohjaamo on alle 30-vuotiaiden ensimmäinen ovi matkalla kohti omia tavoitteita, jotka voivat liittyä esimerkiksi työhön, koulutukseen, arkeen ja elämään. Kuuntelemme, neuvomme ja opastamme sinut omalle polullesi. Kysymys kuin kysymys, me autamme sinua eteenpäin. Mottomme onkin, jos et tiedä mistä aloittaa, aloita Ohjaamosta. Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse, sosiaalisessa mediassa tai vaikka tulemalla käymään paikan päällä.

Osaamo  

Osaamo on yli 30–vuotiaiden palvelupiste. Jos mielessäsi on työpaikka, opiskelu, alanvaihto, yrittäjyys tai toimit työnantajana ja haluat tukea rekrytointiin, olemme sinua varten. Toiminnassamme ovat mukana Rovaniemen kaupunki, Lapin yliopisto, Lapin AMK, Lapin koulutuskeskus REDU, Lapin TE-toimisto ja Rovaniemen kaupungin työllisyyspalvelut. 

Jos tarvitset apua esimerkiksi työnhaun asiakirjojen päivittämiseen, tietoa erilaisista työpaikoista tai vaikka lisätietoja erilaisista opiskelumahdollisuuksista, ota yhteyttä!

  • Sijainti Rinteenkulman 2. kerroksessa
  • Avoinna ma-pe klo 10–16, viikonloppuisin suljettu

Ohjaamon yhteystiedot

Osaamon yhteystiedot