Aito hyvän olon kauppa Rovaniemi

AITO-ketju on kokonaan suomalaisten pienyrittäjien omistama. Ketju perustettiin vuonna 1983, ja se tunnettiin aiemmin nimellä Luontaistuntijat. Olemmekin ylpeänä Suomen vanhin luontaistuotekauppojen ketju, ja palvelemme jo lähes 40 vuoden kokemuksella. 

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt palvelullemme Avainlippu-tunnuksen. Kun hankit tuotteet ja palvelut suomalaisesta kaupasta, luot samalla työtä Suomeen! 

AITO-kaupoista löydät laajan ja monipuolisen valikoiman ravintolisiä, terveystuotteita, luonnonmukaisia elintarvikkeita ja luonnonkosmetiikkaa. Meiltä saat Aito-, Viridian-, Nordic Vita-, PURO- ja Osavi-tuotteet, ja lisäksi teemme yhteistyötä alan luotettavien tukkujen kanssa. Luonnonkosmetiikkasarjoja löytyy mm. Cultivator’s kasvivärit, Evolve Organic Beauty, BYBI Beauty ja kotimaiset Marja Entrich sekä Catteco. Kysy myös homeopaattisia valmisteita, meiltä löytyy mm. Dr. Reckewegin tippoja.  

Liity meidän kanta-asiakkaaksi! Pyydä seuraavalla kerralla leimakortti tai liity sähköiseen kanta-asiakasjärjestelmäämme. Aitokauppa Rovaniemen henkilökunta toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi

  • Sijainti Rinteenkulman 2. kerroksessa
  • Avoinna ma-pe klo 10–17 & la-su suljettu
  • Juhaanusaattona pe 21.6. suljettu
  • puh. 040 5241 665, rovaniemi@aitokauppa.fi
  • Facebook